Slidre bygg & prosjektering as, 2966 Slidre  ::  tel 61:34:42:99  ::  post@slidre-bygg.no

Om oss

Slidre bygg & prosjektering as ble etablert i 1998 og teller i dag 19 ansatte med solid erfaring i håndverksfagene. Med fokus på kompetanse, ansvar og erfaring ligger omsetningen i dag på ca. 20 millioner kroner årlig, og oppdragsmengden er økende.

 

I 2017 er hyttebygging den dominerende virksomheten hos Slidre bygg & prosjektering as. To byggmestre, tre murere, 13 tømrersvenner og en person som betjener verksted og transport, har kompetanse, ansvar og erfaring som fremste konkurransefortrinn. Bedriften er medlem i Norges Byggmesterforbund.

 

Et løfte om trygghet og kvalitet

Ved å håndtere den totale byggprosessen sørger vi ikke bare for krevende søknadsprosesser og samordning, men påtar oss også alt ansvar uten at dette nødvendigvis fordyrer prosjektet.

 

Videre bistår vi ofte ved rehabiliterings- og restaureringsprosjekter, og nyttiggjør oss kunnskap om gamle håndverk som f.eks. tekking av lappstein skifertak. Cellulose-isolasjon av nye og gamle bygg er også en tjeneste vi tilbyr. Uavhengig av oppdragets karakter, ønsker vi å levere høy kvalitet i trygge rammer.

 

Vi har god kunnskap om lokale forhold. Å bygge hytte på fjellet er noe helt annet enn å bygge hytte ved sjøen. Materialene har ulike egenskaper i ulike miljøer, det må tas høyde for fuktig eller tørt vær. Grunnforhold er også essensielt, og er det mye vind eller ikke? På fjellet må hytta kunne tåle en trøkk i ekstremvær. Vi gir gjerne nyttige råd og tips, og veileder oppdragsgivere til fornuftige valg med mål om at sluttresultatet skal stå til forventningene.

 

Vil du lese mer om hvordan vi jobber for å innfri dette, klikk her.

 

Slidre bygg & prosjektering as, 2966 Slidre

tel 61:34:42:99  ::  post@slidre-bygg.no